Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
18. siječnja 2020.
Scarlett Johansson

video Marvel objavio najavu za novi kino-hit: Napokon ćemo doznati priču Crne udovice

FOTO/YouTube Screenshot
FOTO/YouTube Screenshot
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2019. u 17:39 2019-12-05T17:39:55+01:00

Pojavila se u jedanaest od ukupno dvadeset i tri Marvelova filma, ali obožavatelji još uvijek ne znaju puno o ovoj Osvetnici

Možda smo se od Natashe Romanoff oprostili u nastavku "Osvetnici: Završnica", ali to nužno ne znači da su naše avanture s njome i gotove. Nakon što je žrtvovala vlastiti život na Vormiru da bi Hawkeye mogao dobiti narančasti "infinity" kamen duše, Crnoj udovici je došao kraj u "Osvetnicima", prenosi VT.

Zahvaljujući konceptu i pred-nastavcima, napokon ćemo vidjeti kompletnu pozadinsku priču, kakvu Crna udovica zaslužuje.

Unatoč tome što se pojavila u jedanaest od ukupno dvadeset i tri Marvelova filma, obožavatelji još uvijek znaju vrlo malo o ovoj Osvetnici. Javnost je prvi put upoznala Romanoff 2010. godine u "Iron Man 2", gdje je Nicku Furyju pomogla da natjera Tonyja Starka na pokretanje  Inicijative “Osvetnici“.

Do sada znamo i da je imala mračnu prošlost jer je u djetinjstvu u Rusiji trenirala za ubojicu. Znamo i da je imala blizak odnos s Clintom Bartonom, ali ništa više od toga.

U razgovoru za Collider,  Scarlett Johansson (35) je razgovarala o nadolazećem filmu, opisavši ga kao film o "opraštanju samom sebi" te "obitelji".

"Mislim da u životu više puta dođemo u određene situacije kada imamo neke posebne trenutke i nađemo se u nekoj prijelaznoj fazi i zatim se na neki način pomaknemo dalje od toga", kazala je. 

"Crna udovica je u ovom filmu u trenutku stvarne krize i kroz film se suoči s mnoštvom načina i situacija koje je čine onakvom kakva jest. Prođe kroz krizu na drugu stranu i sposobna je dovesti se na mjesto gdje je više prizemljena i prisebna", zaključila je glumica.

Film u kina stiže tijekom svibnja iduće godine. Osim Johansson, pojavljuju se  David Harbour (Stranger Things) i Florence Pugh (The Falling).

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.