Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Ponijeli zastavu Grada Splita

Stipe Božić i Vedran Mlikota sutra kreću na espediciju 'Vlaji na Himalaji'

Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL
Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2017. u 17:26 2017-09-11T17:26:09+02:00

»Naš vijećnik Stipe Božić sutra kreće s ekspedicijom na Himalaju i ja mu predajem zastavu Splita da je ondje istakne zajedno sa zastavama Hrvatske i Hajduka,« rekao je Krstulović Opara predajući Božiću zastavu Grada Splita

SPLIT Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je na sjednici Gradskog vijeća u ponedjeljak predao zastavu Grada Splita proslavljenom hrvatskom alpinistu i vijećniku Stipi Božiću (HDZ), da je ponese na Himalaju, gdje kreće u utorak s ekspedicijom »Vlaji na Himalaji.«

»Naš vijećnik Stipe Božić sutra kreće s ekspedicijom na Himalaju i ja mu predajem zastavu Splita da je ondje istakne zajedno sa zastavama Hrvatske i Hajduka,« rekao je Krstulović Opara predajući Božiću zastavu Grada Splita.

 Predsjednik splitskog Gradskog vijeća poželio je Božiću i ekspediciji koju predvodi – sretan put i sretan povratak u Split.

 Ekspedicija »Vlaji na Himalaji«, u kojoj su mahom planinari podrijetlom iz Dalmatinske zagore, krenut će 12. rujna pod vodstvom alpinista, pripadnika HGSS-a i putopisca Stipe Božića na osvajanje himalajskog vrha Mera Peak visokog 6476 metara. Član ekspedicije je i glumac Vedran Mlikota. Božić i Mlikota ranije su rekli kako će ekspedicija »Vlaji na Himalaji« trajati 28 dana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.