Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Minimalistički trend

foto MODERNA DRVCA Želite li isprobati nešto novo, ovog Božića umjesto drvca okitite- ljestve!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. prosinac 2018. u 14:50 2018-12-18T14:50:00+01:00

Minimalistička božićna drvca mogu djelovati jako efektno, a odlučite li se za ovakav pristup, ovog Božića moći ćete se pohvaliti zaista unikatnim borom

Sjaj lampica i svjetlucavih ukrasa ovih će blagdana krasiti sve domove, a centralno mjesto božićnih dekoracija bit će okićeni i raskošni bor. No, tražite li nešto drugačije i unikatnije, tada je minimalistički pristup božićnim dekoracijama pravi izbor za vas. Moderna božićna drvca mogu djelovati jako efektno, a jedno je sigurno- odlučite li se za ovakav pristup, ovog Božića moći ćete se pohvaliti unikatnim borom.

Želite li isprobati nešto drugačije ovog Božića i osuvremeniti božićni ugođaj vašeg doma? Umjesto klasičnih dekoracija, okrenite se modernom minimalizmu uz naše ideje kako izraditi moderna božićna drvca.

1. Okitite ljestve

Sve što vam treba za ovu minimalističku i neobičnu dekoraciju su ljestve i vaše omiljene kuglice i ukrasi. Ljestve možete nasloniti na zid ili pak postaviti u kut dnevnog boravka i uz bogatu dekoraciju imat ćete zaista unikatno 'božićno drvce'.

1khashayarhomes

2. Reciklirajte

Za izradu ovog drvca poslužite se materijalima koji vam više ne trebaju poput starih čepova, ukrasnih papira, tuba ili pak plastičnih boca. Na pano od pluta zalijepite materijale u obliku drva i postavite na zid.

Bonus za vlasnike mačaka: ovo drvce ne mogu srušiti!

2khashayarhomes3

3. Izradite drveno božićno drvce

Za izradu ovog jednostavnog bora poslužite se materijalima iz prirode. Trebat će vam grane i češeri, a uz malo kreativnosti i spretne ruke vaše će drvce, uz dodatak kuglica i lampica, izgledati zaista prekrasno.

3lifeovergrown

4. Okitite granu

Prirodni materijali mogu djelovati jako efektno kad je riječ o modernoj dekoraciji doma. Granu možete obojati bijelom bojom ili pak nasprejati srebrnom, postaviti u vazu i okititi lampicama i kuglicama. Već pripremljene grane od umjetnih materijala s ugrađenim lampicama također će biti dobar izbor, a postolje možete 'zakamuflirati' dekorativnom tkaninom i umotati u zavežljaj.

4sheerluxe

5khashayarhomes5

5. Okitite zid

Veliki trend u modernom dekoriranju doma je postavljanje borovih grančica na zid u obliku drvca koje možete dodatno ukrasiti kuglicama i božićnim figurama, a za izradu ovog alternativnog bora trebat će vam samo par minuta.

6khashayarhomes4

Foto: khashayarhomes, lifeovergrown, keepin_it_green_n_clean Instagram, sheerluxe Pinterest

moderna božićna drvca, minimalizam, 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.