Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
24. siječnja 2020.
Reakcija

Plenković: Izjava Ive Josipovića o predsjednici jako je teška

Snimio Denis LOVROVIĆ
Snimio Denis LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 7. kolovoz 2019. u 13:54 2019-08-07T13:54:39+02:00

Mislim da je cijela proslava, i ona koja je bila večer prije, prijem vojnih zapovjednika, lijepo događanje gdje se okupe oni koji su obranili Hrvatsku doslovno, a i cijela proslava 24. obljetnice VRO Oluja mislim da je bila dostojanstvena s porukama i govorima i ozračjem u Kninu, mislim da je bilo jako lijepo. Predsjednik HBK-a, nadbiskup Puljić imao je lijepu propovijed i ja mislim da je sve skupa bilo dobro", rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu bivšeg predsjednika Ive Josipovića, koji je, komentirajući govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Kninu, rekao da su se mnogi pitali je li ona u alkoholiziranom stanju, javlja televizija N1.

"Vidio sam, mislim da je to jedna jako teška izjava", rekao je Plenković o izjavi Josipovića.

"Ja stojim iza onoga što sam rekao. Mislim da je cijela proslava, i ona koja je bila večer prije, prijem vojnih zapovjednika, lijepo događanje gdje se okupe oni koji su obranili Hrvatsku doslovno, a i cijela proslava 24. obljetnice VRO Oluja mislim da je bila dostojanstvena s porukama i govorima i ozračjem u Kninu, mislim da je bilo jako lijepo. Predsjednik HBK-a, nadbiskup Puljić imao je lijepu propovijed i ja mislim da je sve skupa bilo dobro", rekao je Plenković.

Podsjetimo, bivši predsjednik Ivo Josipović u N1 Studiju uživo komentirao je govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović iz Knina, te ga je ocijenio krajnje neprimjerenim.

"Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj je govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola", kazao je Josipović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.