Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
14. prosinca 2019.
Ministar mora

Butković: Vjerujem da će Hasanbegović podržati Vladu

Oleg Butković, Foto: D: KOVAČEVIĆ
Oleg Butković, Foto: D: KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 8. svibanj 2017. u 13:02 2017-05-08T13:02:33+02:00

Nije me iznenadio Hasanbegovićev potez. Njegovu odluku ne bih dalje komentirao sve dok se ne sastanu stranačka tijela koja će o tome raspravljati

RIJEKA Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković komentirao je danas u Rijeci političku krizu u zemljii i odgovorio na nekoliko novinarskih upita o stabilnosti i funkcioniranje Vlade.  

- Inicijativa za smjenu ministra financija nije prošla, izabran je i novi predsjednik Sabora i Vlada radi normalno i stabilno. Kako je kazao premijer, nakon lokalnih izbora kada Sabor započne s radom, provest će se izbor nova četiri ministra, a dotad će posao obavljati imenovani državni tajnici.

To su stručni i sposobni ljudi tako da nema problema u funkcioniranju Vlade, kazao je Butković odgovorivši zatim i na upit je li ga iznenadio potez Zlatka Hasanbegovića, koji se pojavio na izbornoj listi Brune Esih na izborima za Grad Zagreb.

- Nije me iznenadio taj potez, to je odluka Zlatka Hasanbegovića s kojim sam dobro surađivao u bivšoj vladi. Njegovu odluku ne bih dalje komentirao sve dok se ne sastanu stranačka tijela koja će o tome raspravljati.

Očekujem li da će on dati potporu Vladi? Teško je reći, ali on je dao svoju potporu i vjerujem da će ostati pri tome, kazao je Butković.    

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.