Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
18. siječnja 2020.
Akcija uoči utakmice

Policija: Spriječili smo mogući napad molotovljevim koktelima na kolonu navijača u Zagrebu

Foto : Marko Prpic/PIXSELL
Foto : Marko Prpic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2019. u 23:25 2019-11-22T23:25:30+01:00

Osiguravajući prolazak gostujućih navijača prema stadionu policajci su na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice, oko 17,50 sati, uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli. Neotkrivajući detalje policija navodi i da je s naplatne postaje Demerje privedeno više osoba zbog napada na žensku osobu i vozilo

ZAGREB Zagrebačka policija u petak je izvijestila da je uoči utakmice Dinama i Hajduka spriječila mogući napad na kolonu gostujućih navijača molotovljevim koktelima.

Osiguravajući prolazak gostujućih navijača prema stadionu policajci su na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice, oko 17,50 sati, uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli.

»Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid«, kažu u policiji.

Dodaju da je do večernjih sati u službene prostorije iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti.

Neotkrivajući detalje policija navodi i da je s naplatne postaje Demerje privedeno više osoba zbog napada na žensku osobu i vozilo.

Zbog posjedovanja pirotehnike i droge na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, privedeno je pet osoba na prekršajnu obradu, izvijestila je zagrebačka policija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.