Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
29. ožujka 2020.
Trener Rijeke

Rožman: Ima još vremena, ali neke stvari se već vide

Foto: D. ŠKOMRLJ
Foto: D. ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2020. u 8:56 2020-01-18T08:56:07+01:00

Simon Rožman, trener Rijeke, bio je relativno zadovoljan nakon najnovijeg pripremne utakmice iako vjerojatno to ne može biti u potpunosti s obzirom na sadržaj na travnjaku i realizaciju.

- Utakmica sigurno još nije pokazala sve ono što bi mi htjeli, ali ima još vremena da sve ispravimo i osvježimo. Smanjit ćemo i opterećenja. No, mislim da se neke stvari već sada vide ne ulazeći u detalje.

Sad smo dali prigodu svima, dečki su dobili podjednaku minutažu pa ćemo vidjeti kako će sve izgledati u finišu priprema - ustvrdio je Rožman nakon utakmice.

Dodao je i što misli o konturama prve momčadi.

- Ne, nije još ovo naznaka tko će biti u prvih jedanaest. Ideja je bila da svi dobiju istu minutažu, neke stvari se vide, neke se kristaliziraju, a za neke još ima vremena. Neki kostur se vidi, ali sigurno će tu biti još promjena. Mislim da imamo kadar koji može odgovoriti na sve ciljeve kluba.

Ambicije? Najbitniji mi je sadržaj na terenu, a ne smije izostati niti rezultat. Znači, moramo biti u vrhu i možda napraviti iznenađenje u Kupu - rekao je Rožman.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.