Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Humanitarna akcija

Zvijezde prikupile više od 14 milijuna dolara pomoći za žrtve Harveya i Irme

Nicole Kidman, Foto: REUTERS
Nicole Kidman, Foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 13. rujan 2017. u 13:28 2017-09-13T13:28:29+02:00

U jednosatnom programu prikupljeno je više od 14 milijuna dolara a za trajanja show programa komičar Stephen Colbert je objavio vijest da je Apple Inc donirao pet milijuna dolara dodajući da isti iznos treba dati i za najnoviji model iPhonea koji je upravo puštenu prodaju

Hollywoodske zvijezde, od Georgea Clooneya i Julije Roberts do Leonarda DiCapria i Beyonce u utorak navečer okupile su se na telefonskoj akciji prikupljanja priloga za žrtve uragana Harveya i Irme.

Među zvijezdama su bili i Matthew McConaughey, Tom Hanks, Justin Bieber te mnogi drugi koji su se okupili u programu »Ruka u ruci« s inspirativnim pjesmama i svjedočenjima o stradanjima u sva uragana koja su pogodila američki jug.

U jednosatnom programu prikupljeno je više od 14 milijuna dolara a za trajanja show programa komičar Stephen Colbert je objavio vijest da je Apple Inc donirao pet milijuna dolara dodajući da isti iznos treba dati i za najnoviji model iPhonea koji je upravo puštenu prodaju.

Beyonce, koja je iz Houstona pogođenog Harveyom koji je odnio 60 života i raselio milijun ljudi i oštetio više od 200 tisuća kuća, pozvala je na hitnu pomoć u obnovi. Uragan Irma koji je poharao karipsko otočje i Floridu usmrtivši 43 osobe oštetio je više od 90 posto kuća na otočju uz južnu obalu Floride.

Telefonska akcija emitirana je iz New Yorka, Nashvillea i Los Angelesa u kojemu je Stevie Wonder započeo večer izvedbom »Lean On Me«.

Iz Nashvillea Reese Witherspoon i Nicole Kidman ispričale su kako je mala djevojčica preživjela grčevito se držeći za tijelo majke.

Tori Kelly i Luis Fonsi izveli su »Hallelujah» Leonarda Cohena.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.