Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Omiljeni voditelj

Evo čime se Rene Bitorajac bavi otkako nije u Supertalentu: Obara vlastite rekorde

FOTO/Rene Bitorajac, Instagram
FOTO/Rene Bitorajac, Instagram
Autor:
Objavljeno: 5. rujan 2019. u 7:25 2019-09-05T07:25:00+02:00

Bitorajac je na svom Instagram profilu otkrio da je srušio jedan osobni rekord. 

Glumca Renea Bitorajca pamtimo kao Roberta Kumerla iz serije "Bitange i princeze", doktora Veljka Kunića iz "Naše male klinike“, kultnog "Krpu" iz "Metastaza", ali i kao voditelja emisije "Supertalent". U razgovoru s Glorijom je početkom ljeta otkrio da više neće sudjelovati u "Supertalentu", te da se posvećuje novim projektima.

Osim što trenutno priprema novu sezonu u kazalištu Luda kuća, Bitorajac je na svom Instagram profilu otkrio i da je srušio jedan osobni rekord. 

"Danas sam oborio svoj osobni rekord, strahovitih 7,99 m. Pa kaj si ti lud!? Uz ekshibicijski, ovo natjecanje imalo je i svoj humanitarni karakter za Arku Korablja. Moj prvi Hanžekovićev memorijal je iza mene. Sljedeće godine skok u niz", našalio se glumac i voditelj.

Nanizali su se mnogi pozitivni komentari koji hvale njegovo sudjelovanje u humanitarnoj akciji, ali i mnogi humoristični. "Polako srušiti ćeš koji krov oko sebe ili ne daj Bože antenu na Sljemenu" poručio mu je jedan pratitelj. Netko je primjetio i da su stanari zgrade preko puta "preventivno poskidali prozore".

U komentarima ga je netko priupitao i koliko je daleko kuglu bacio Igor Mešin, na što je Bitorajac odgovorio: "Preko 6. Tata iz Drniša, kamena s ramena..."


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.