Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1
Sutra: 1° 1° 1
21. siječnja 2020.
Lana Jurčević

Priznala da bježi od vjenčanja, a obožavatelji joj poručili: Stat ćeš i ti na ludi kamen

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2019. u 8:10 2019-06-04T08:10:08+02:00

Lana Jurčević na svom je Instagramu otkrila kako bježi o vlastitog vjenčanja, ali i da voli pjevati na tuđima! Ovo začudno priznanje kontroverzne pjevačice, teško je protumačiti, ali kako bi olakšala nagađanja Lana je sve i objasnila u svom komentaru:

- Moj antistres i moja rehabilitacija. Od svoje svadbe sam bježala cijeli život, ali na tuđima volim pjevati!!! Došlo je vrijeme kad se moja publika, koja je odrastala uz moje pjesme, odlučuje polako na neke velike korake u životu... i kad me zovu da budem tu uz njih u takvim trenucima - srce mi je kao kuća.

ue

Ipak komentari koji su uslijedili poručili su joj istom mjerom sreću u ljubavi, a obožavatelji su joj navjestili i to kako će i sama neizbježno stati na svoj ludi kamen, kad tad... A, do tada, lijepa Lana samo draži obožavatelje objavama, kako sama kaže, iz svog svijeta ...

lo

Prisjetimo se svih Lannih veza,od koje ni jedna nije dugo potrajale. Prva ljubav lijepe pjevačice bio je  najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan. U to je doba i njezina karijera imala najveći uzlet. Nakon njega uslijedio je  PR stručnjak Lovro Krčar iz Varaždina, pa maturant Privatne klasične gimnazije Jan Jerić, zatim student ekonomije Fabijan Marić, a 2015. upoznala je  tattoo majstora Nikolu Zorotovića. Bila je u vezi i sa sinom Emilom Tedeschijem mlađim. Posljednji je bio Filip Kratofil, sin poznatog sljemenskog ugostitelja, s kojim je bila u vezi sve do sredine prošle godine.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.