Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
8. prosinca 2019.
Kazalište Hotel Bulić u Harteri

"Svršimo s božjim sudom part III"

"Svršimo s božjim sudom part III"
"Svršimo s božjim sudom part III"
Autor:
Objavljeno: 14. listopad 2014. u 8:25 2014-10-14T08:25:00+02:00

Kazalište Hotel Bulić najavljuje novi projekt koji će se održati danas i sutra u Rijeci u Energani (Hartera) s početkom u 21 sat. Riječ je o projektu »Antonin Artaud: Svršimo s božjim sudom part III«. Autorica koncepta je Senka Bulić, a izvođači su Senka Bulić, Damir Martinović Mrle, Ivana Jozić, Stipe Kostanić, Marko Cindrić i Ivanka Mazurkijević

RIJEKA Kazalište Hotel Bulić najavljuje novi projekt koji će se održati danas i sutra u Rijeci u Energani (Hartera) s početkom u 21 sat. Riječ je o projektu »Antonin Artaud: Svršimo s božjim sudom part III«. Autorica koncepta je Senka Bulić, a izvođači su Senka Bulić, Damir Martinović Mrle, Ivana Jozić, Stipe Kostanić, Marko Cindrić i Ivanka Mazurkijević

   Treći dio projekta »Svršimo s božjim sudom part III« nastavak je rada u kojem se razvija ideja putem zamjene prirode surogatima. Prve dvije predstave bavile su se Artaudom putem videoinstalacija, zvuka, pokreta, glasa, a u završnoj fazi temama nadomjestaka, tijela bez organa.

Uz performere u ovoj predstavi kao izvođači tretira se i zvuk i organska instalacija. Metodologija je višemjesečni laboratorijski rad koji je autentičan u procesu kao i u izvedbi. Aktivnosti projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade kultura nova. 

   Glazbu i glazbenu instalaciju potpisuje Damir Martinović Mrle, a vizualni identitet, scenu i glazbu za scenu »Šipka« Tomislav Ćurković. Autor kostima je Oliver Jularić, dizajner svjetla Nikša Mrkonjić, inovator i istraživač Gjino Šutić te voditelj tona Matej Zec. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.