Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
12. studenoga 2019.
Ispis članka: Detoksikacijska voda s krastavcem i umirujuća maska za osjetljivu kožu - Novi List

NoviList.hr

Detoksikacijska voda s krastavcem i umirujuća maska za osjetljivu kožu

Prirodni saveznik ljepote

3. rujan 2019 08:09

Napisao: P. N.

Svježi krastavac jedan je od najboljih saveznika ljepote, a umirit će osjetljivu i nadraženu kožu lica 

Foto: iStock

Imate li problema s osjetljivom i nadraženom kožom lica? Mnoge od nas suočavaju se s problemima nedovoljne hidratacije, pogotovo nakon ljetnih mjeseci i izloženosti sunčevim zrakama i morskoj soli.

Svježi krastavac jedan je od najboljih prirodnih saveznika za osjetljivu kožu lica: bogat je izvor moćnih antioksidansa i vitamina zbog čega će djelovati umirujuće i protuupalno te smanjiti natečenost i crvenilo kože lica, ali i pomoći u jačanju kose i noktiju.

01helloglowblog

Priuštite si svoj vlastiti spa tretman kojim ćete umiriti osjetljivu kožu i pružiti joj dodatnu vlažnost. Ljepota počinje iznutra – stoga, želite li postići najbolje rezultate, svoju detox vodu polako pijuckajte tijekom cijelog dana, a zatim si priuštite jednostavnu i umirujuću masku koja će koži lica vratiti potrebnu vlažnost.

Detox voda za savršen ten

02helloglowblog

Pripremite svoju detox vodu tako što ćete nasjeckati pola svježeg krastavca i pola limuna te zatim ubaciti u veliki vrč s hladnom vodom.

Umirujuća maska za lice

03helloglowblog

2 žlice običnog jogurta

2 žlice naribanog krastavca

2 žlice zobenih pahuljica

Sastojke pomiješajte i umasirajte na čisto lice. Opustite se i držite masku 15 minuta, a zatim isperite vodom. Maska će umiriti osjetljivu i nadraženu kožu lica.

Foto: Instagram

voda s krastavcem, maske za lice