Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Ispis članka: Ima 77 godina, zaljubljena je u tetovaže i želi njima prekriti cijelo tijelo - Novi List

NoviList.hr

Ima 77 godina, zaljubljena je u tetovaže i želi njima prekriti cijelo tijelo

I pod stare dane

8. listopad 2018 16:43

Napisao: P. N.

- To je moje tijelo i ja odlučujem što ću s njim, rekla je 77-godišnja zaljubljenica u tetovaže.

foto: screenshot BBC

Nikad nije kasno, rekla je za BBC 77-godišnja ljubiteljica body arta tijekom tetoviranja jedne od brojnih i šarolikih tetovaža koje se nalaze na njenom tijelu.

Želja joj je da se cijela prekrije tintom te je na dobrom putu da do cilja dođe, a posebnu strast gaji  prema vukodlacima i vampirima.

Premda zvuči kao nadobudna emo tinejdžerica, 77-godišnju Glenys Coope "The Mence" iz Derbyja u Engleskoj ne muče pretjerano komentari drugih osoba.

Otkako je umro njen suprug Garry od raka pluća 2014. godine, čini što god ju je volja.

Foto BBC screenshot

A upravo je pokojni suprug bio najveći neprijatelj njenih mladenačkih tetovaža koje mu se nikako nisu svidjele pa je čak platio visoke iznose, tvrdi Glenys danas s osmijehom na ustima, da joj estetski kirurzi skinu one najvidljivije.

Tada mu je i udovoljila, jer ga silno voli, no nakon njegove smrti više je ništa ne koči da uživa u tetoviranju. Jednu je tetovažu čak i suprugu posvetila.

- Svi volimo kada Glenys dođe. Može privući pažnju samo što skine vestu i pokaže ruke. Tjera ljude da pomisle dvaput o svojim predrasudama i mišljenjima o starijim ljudima, rekao je njen tattoo artist Gerry Carrnelly.

Savjet vesele Glenys ostalim dama u godinama jest da se ne boje vlastitih želja i mišljenja drugih jer je tijelo njihovo, a ako ih nešto što nije obično čini sretnima, neka ne slušaju druge, nego krenu prema tome. Nikad nije kasno, ponavlja.