Sve je završilo dobro

Vozač nevjerojatnim refleksom spasio život predsjednika Moldavije. Pogledajte kako je izbjegao direktni sudar

P. N.

Screenshot Facebook

Screenshot Facebook

Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku



Predsjednik Moldavije Igor Dodon umalo je stradao u prometnoj nesreći, a danas je živ isključivo zahvaljujući nevjerojatnim refleksima svojeg službenog vozača.


Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku. Predsjednikov vozač je, međutim, brzo skrenuo prema rubu ceste i izbjegao direktni sudar. Kamion ih je tako samo “očešao”, pa je Dodon nesreću preživio skoro neozlijeđen.


– Hvala svima koji su se zabrinuli za mene i moju obitelj. Hvala onima koji su mi napisali tisuće poruka podrške na koje još nisam imao prilike odgovoriti. Sve je prošlo bez teških ozljeda, obitelj i ja smo dobro. Budite pažljivi i vodite računa o sebi i onima koji su vam dragi – napisao je na Facebooku Dodon.




Snimku nesreće i nevjerojatne reakcije vozača objavile su na internetu moldavske sigurnosne službe.