Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
18. srpnja 2019.
Ispis članka: Zbog maškara u nedjelju zatvoren jedan dio ceste Turkovo – Pehlin - Novi List

NoviList.hr

Zbog maškara u nedjelju zatvoren jedan dio ceste Turkovo – Pehlin

'Maškarani Pehlin'

22. veljača 2019 17:18

Napisao: P. N.

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barc.

NL arhiva

 

Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će u nedjelju, 24. veljače 2019. godine od 10:00 do 14:00 sati biti zabranjeno prometovanje na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40 u Ulici Turkovo do kbr. 4  u Ulici Pehlin).

Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo.

 

Okupljanje maškara predviđeno je od 10:00 sati na „Okretištu Turkovo“, a u 11:00 sati povorka kreće ulicama: Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 15 sati stigne do Doma Pehlin gdje povorka zavrąava.

 

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca.

 

U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovat će (u polasku i povratku) redovitom trasom do Rujevice, odakle se uključuju na privremenu trasu - ulice: Blažićevo, Minakovo, Hosti, Drnjevići, Trampov breg, Marinići, odakle se uključuju u redovitu trasu.

U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin, gradska linija broj 7 u smjeru zapada prometovat će istom trasom kao i linija 7A.