Prijavite se

SAZNAJTE SVOJ IQ Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije u Rijeci

P. N.



Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Rijeci Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Rijeci u subotu, 12. svibnja 2018. godine u Gradskoj vijećnici, Korzo 16, u Rijeci. Prijave će se primati na dan testiranja od 10.30 do 11:00 sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do srijede, 09. svibnja 2018. do 20:00 sati. Testiranje počinje u 11:00 sati. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42.


Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.


Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna.




Na testiranje je potrebno donijeti identifikacijski dokument, npr. osobnu iskaznicu, putovnicu, studentsku iskaznicu (X-icu).