Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Ispis članka: Prodaja i promocija autohtonih proizvoda PGŽ-a na Korzu - Novi List

NoviList.hr

Prodaja i promocija autohtonih proizvoda PGŽ-a na Korzu

'Kašetica'

11. svibanj 2018 23:10

Napisao: Biljana Savić

Sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina

Najavljena i nova Tržnica Kašetica / Snimio Ivica TOMIĆ

RIJEKA U Kašetici primorsko-goranskoj najavljena je  prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije na Korzu od ponedjeljka 14. do petka 18. svibnja 2018.

Pročelnica  za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Melita Raukar naglasila je da je ovo prva u nizu od četiri ovakve manifestacije u organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ-a, a sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina.

Ujedno je najavljena i Tržnica Kašetica – riječ je o novom projektu Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj i Kašetice primorsko-goranske koji će omogućiti dodatnu promociju i izlazak na tržište proizvođačima autohtonih proizvoda PGŽ-a.

Jednom mjesečno u Kašetici i ispred nje održavat će se jednodnevna prigodna prodaja i promocija raznih autohtonih proizvoda. Tržnica Kašetica započinje 24. svibnja, a potom će se održavati svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu.