'Kašetica'

Prodaja i promocija autohtonih proizvoda PGŽ-a na Korzu

Biljana Savić

Najavljena i nova Tržnica Kašetica / Snimio Ivica TOMIĆ

Najavljena i nova Tržnica Kašetica / Snimio Ivica TOMIĆ

Sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina



RIJEKA U Kašetici primorsko-goranskoj najavljena je  prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije na Korzu od ponedjeljka 14. do petka 18. svibnja 2018.


Pročelnica  za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Melita Raukar naglasila je da je ovo prva u nizu od četiri ovakve manifestacije u organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ-a, a sudjelovat će 11 proizvođača sireva, suhomesnatih proizvoda, džemova, meda i pčelinjih proizvoda, sirupa, prerađevina od bobičastog voća do suvenira i rukotvorina.


Ujedno je najavljena i Tržnica Kašetica – riječ je o novom projektu Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj i Kašetice primorsko-goranske koji će omogućiti dodatnu promociju i izlazak na tržište proizvođačima autohtonih proizvoda PGŽ-a.




Jednom mjesečno u Kašetici i ispred nje održavat će se jednodnevna prigodna prodaja i promocija raznih autohtonih proizvoda. Tržnica Kašetica započinje 24. svibnja, a potom će se održavati svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu.