Predizborno obećanje

NEPTUNA VIŠE NEMA Srušen nekada poznati i popularni disko klub u Bakarcu!

Biljana Savić

Foto Facebook

Foto Facebook



BAKARAC Neptuna više nema… Nekadašnji poznati disko klub u Bakarcu, a posljednjih dvadeset godina ruglo ovog naselja i svojevrsna sramota svih kraljevičkih gradskih uprava, iako su se sve do jedne borile s vlasničkim papirologijama kako bi dobile dozvolu za uklanjanje ove grdosije koja nije bila samo ruglo, već i potencijalna opasnost za prolaznike, više neće buditi ni sjećanja na mladost, niti ljutnju na sadašnjost. Neptuna više nema… Srušili su ga danas i sa zemljom izravnali.


»Neptuna više nema…To je radost, jer obećano smo napravili i uklonili ruglo, ali i svojevrsna tuga, jer Neptun je bio dio naše mladosti, koja je otišla. Rušenje Neptuna je radost i stoga što projekt Carovo ima zeleno svijetlo Ministarstva mora i nakon nove godine kreće u završnu fazu realizacije. Hvala ravnateljici Lučke Uprave, ljudima u Ministarstvu, svima Vama i nama… važno je vjerovati, komunicirati i biti pozitivan prema ljudima.., tada se događa domino efekt i sve dolazi na svoje…«, napisao je na svom Facebook profilu kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić koji je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća kazao da će za svog mandata srušiti Neptun makar i svojim rukama i makar mu to bio jedini projekt koji će učiniti za Kraljevicu.


Gradonačelnik Čandrlić potvrdio nam je da je Neptun srušen po nalogu grada, koji je uspio dogovoriti njegovo uklanjanje s vlasnikom.