Prohodna za vozila

ADAMIĆEVA ULICA DANAS: ViK svoj posao završio. Čeka se HEP

Ljiljana Hlača

foto: Sergej Drechsler

foto: Sergej Drechsler

- Sve planirane radove u ovoj fazi Vodovod i Kanalizacija je napravio i to još ovog vikenda, saznajemo. Sada se očekuju radovi HEP -a. Nakon toga će se zahvaćeni dio asfaltirati, daljnji je komentar.



RIJEKA – Adamićeva ulica kod zgrade Stara pošta danas je bila prohodna za vozila, iako je najavljeno da će na tom dijelu jedan krak biti zatvoren do kraja ovog tjedna zbog radova. Njih danas nije bilo, ali ni gužvi.


Podsjetimo, krajem prošlog tjedna pristigla je obavijest da se jedan krak ove ulice zatvara radi izgradnje priključaka na komunalnu infrastrukturu (vodovod i kanalizacija), odnosno priključaka za električnu energiju za zgradu Stara pošta. Radovi se izvode na zahtjev zagrebačke tvrtke Tim nekretnine koja preuređuje spomenuti objekt.


– Sve planirane radove u ovoj fazi Vodovod i Kanalizacija je napravio i to još ovog vikenda, saznajemo. Sada se očekuju radovi HEP -a. Nakon toga će se zahvaćeni dio asfaltirati, daljnji je komentar.




Od tvrtke Tim nekretnine dobili smo informaciju da se čak prometnica ni neće zatvarati, a otkriven nam je i novi termin otvorenja ovog objekta – to je ovog puta kolovoz.