Dobar booking

Izvrstan ‘Promo tjedan’ na Plitvičkim jezerima, još bolje najave za produljeni vikend

Marin Smolčić

Promo tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Promo tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

'Mogućnost da za neusporedivo manju cijenu posjetitelji obiđu nacionalni park pokazala se izvrsnom pa je zadnji vikend Promo tjedna  bio u znaku odlične posjećenosti. Tako smo samo u dane vikenda zabilježili gotovo 16 000 posjetitelja', kaže Ognjen Borčić



PLITVIČKA JEZERA Sudeći prema svim dosadašnjim  pokazateljima NP Plitvička jezera je nadomak još jedne rekordne godine.


Makar se to i ne obistinilo ipak su „pale u vodu“ pesimistične najave kako će se broj posjetitelja prepoloviti ukoliko se uvede online naplata ulaznica.


Da ti pesimisti i oportunisti nisu bili u pravu pokazuje nedavno okončani „Promo tjedan“.




Glasnogovornik NP Plitvička jezera Ognjen Borčić u razgovoru po tko zna koji puta naglašava mnoge pogodnosti i nadasve izvrsnu organiziranost proisteklu iz online naplate ulaznica.


– Konačno je u tom  smislu uveden red, bez dugih čekanja, nervoze i svega onoga negativnog što se na našim blagajnama na ulazima u park ranije znalo događati. O tome smo govorili puno puta. Potvrdio nam je to i Promo tjedan. Mogućnost da za neusporedivo manju cijenu posjetitelji obiđu nacionalni park pokazala se izvrsnom pa je zadnji vikend Promo tjedna  bio u znaku odlične posjećenosti.


NP Plitvička jezera, promo tjedan


NP Plitvička jezera, promo tjedan



Tako smo samo u dane vikenda zabilježili gotovo 16 000 posjetitelja. Ovome je pomoglo i odlično vrijeme, tiha i topla jesen. Pred nama je produženi vikend zbog Dana Svih svetih.


Prema sadašnjim najavama bit će to još jedan razlog za ponos, za poslovni uspjeh NP Plitvička jezera jer je booking izvrstan, a najave dolazaka posjetitelja doslovno „pljušte“ sa svih strana, naglašava glasnogovornik Ognjen Borčić.


Ognjen Borčić


Ognjen Borčić



Raznovrsnost ponude te ustanove ove je godine dodatno pojačana i gastro-tjednom, mnoštvom događaja, prezentacija i znanstvenih skupova, a sve to u slavu neponovljivih Plitvičkih jezera i tradicije s daškom Like. 


Vizualna tokata našeg najljepšeg nacionalnog parka ovih se dana ogrnula smirajem boja, sa sve više izraženim rumenim nijansama. Koliko se god to činilo elegičnim, dio je to godišnjih mjena koje Plitvička jezera čine toliko posebnima.


NP Plitvička jezera, promo tjedan


NP Plitvička jezera, promo tjedan