Sva sredstva

U bitki za Liku HDZ izvadio tešku artiljeriju: Hvale se brzojavom podrške Zlatka Dalića

Portal Novilist.hr

Foto Facebook HDZ

Foto Facebook HDZ

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić poslao brzojav podrške Marijanu Kustiću i HDZ-ovoj koaliciji, pohvalio se HDZ na Facebooku



RIJEKA HDZ se prvi put nalazi u neizvjesnoj kampanji u izborima u Lici. Anketa agencije Promocija plus za RTL HDZ-u daje 28,1 posto glasova, a disidentu te stranke Darku Milinoviću nepunih 4 posto manje.


HDZ-ovci su stoga izvukli svoju anketu. U dosta neuobičajenom potezu, objavili su rezultate svoje interne ankete. Agencija Prizma za HDZ je provela anketu čiji rezultati pokazuju da će izlaznost na izbore biti 54 posto, te da će za HDZ glasati 45,5 posto glasača, a za Nezavisnu listu bivšeg HDZ-ovca, župana Darka Milinovića 14,8 posto glasača.


U samoj završnici kampanje odlučili su očito iskoristiti sva sredstva koja im stoje na raspolaganju. Premijer i HDZ-ovi ministri danima su prelazili Liku uzduž i poprijeko, ali htjeli su dodatno igrati na sigurno. Kao asa iz rukava izvukli su – izbornika Vatrenih Zlatka Dalića.




– Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić poslao brzojav podrške Marijanu Kustiću i HDZ-ovoj koaliciji! – prva je to vijest s našega završnoga predizbornog skupa u Gospiću uoči nedjeljnih izbora za ličko-senjsku Županijsku skupštinu. Iz Gradske sportske dvorane, u kojoj se održava veliki skup, nositelj naše liste Kustić poručuje: Bez jake Like nema ni jake Hrvatske, pohvalili su se na svom Facebooku.


Veliki završni predizborni skup HDZ-a u Gospiću završio je uz pjesmu Mate Bulića, člana HDZ-a, kako su se pohvalili u stranci.