Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
18. studenoga 2019.
Ispis članka: TUGA KOD ŽEPČA Obustavljena potraga za šestogodišnjakom koji je upao u rijeku; Pronađen samo njegov bicikl - Novi List

NoviList.hr

TUGA KOD ŽEPČA Obustavljena potraga za šestogodišnjakom koji je upao u rijeku; Pronađen samo njegov bicikl

Nema mu traga

14. svibanj 2019 19:11

Napisao: P. N.

Dječak A.I. (6) je vozeći bicikl izgubio ravnotežu te je na očigled svoje majke pao u nabujalu Mračarsku rijeku. Majka je skočila u vodu i pokušala spasiti dijete, ali bezuspješno

screenshot/youtube

Nakon višesatne bezuspješne potrage obustavljena je akcija traganja za šestogodišnjim dječakom koji je upao u nabujali potok u mjestu Begov Han kod Žepča, saznaje Klix.ba.

Podsjetimo, dječak A.I. (6) je vozeći bicikl izgubio ravnotežu te je na očigled svoje majke pao u nabujalu Mračarsku rijeku. Majka je skočila u vodu i pokušala spasiti dijete, ali bezuspješno. Nedugo nakon toga dječakova majka pozvala je policiju.

Potraga bi trebala biti nastavljena sutra.

"U akciju su u proteklim satima bili uključeni pripadnici GSS Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite, Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK, SNIK Atom te pripadnici Federalne uprave civilne zaštite.

Ubrzo nakon pretrage terena bicikl ovog dječaka je pronađen nekoliko stotina metara od mjesta gdje je dječak upao u potok, ali njemu nema ni traga", obajvio je klix.ba.

U posljednjih nekoliko dana vodostaji brojnih rijeka, pritoka i potoka naglo je porasla u Bosni i Hercegovini uslijed obilnih padalina.

Screenshot / youtube