Pobjegla s mjesta nesreće

Pijana kuma ministrice Žalac slala je SMS-ove pune mržnje o ženi koju je pregazila autom

Portal Novilist.hr

Foto Požeška biskupija

Foto Požeška biskupija

U njima na neciviliziran i vrlo ružan način, uvredljivim i kočijaškim rječnikom, iz kojeg kipti mržnja, govori o Nataliji Baričević, osobi koju će nekoliko mjeseci kasnije pregaziti na pješačkom nogostupu



POŽEGA Općinsko državno odvjetništvo u Požegi raspolaže nizom SMS poruka koje je pisala Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, a koje su pune mržnje i ružnih riječi na račun Natalije Baričević, na koju je ministričina kuma naletjela automobilom u pijanom stanju i pobjegla s mjesta nesreće, doznaje Drago Hedl za Telegram. Te poruke, kako se čini, mogle bi baciti novo svjetlo na istragu o prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Jakšić, u Požeško-slavonskoj županiji 30. prosinca prošle godine.


Poruke je, mjesecima prije nego što je skrivila prometnu nesreće, kuma ministrice Žalac slala suprugu Natalije Baričević. U njima na neciviliziran i vrlo ružan način, uvredljivim i kočijaškim rječnikom, iz kojeg kipti mržnja, govori o Nataliji Baričević, osobi koju će nekoliko mjeseci kasnije pregaziti na pješačkom nogostupu, javlja Telegram.


Državno odvjetništvo u Požegi, kako neslužbeno saznaje Telegram, 17. travnja pozvat će Marijanu Obradović kako bi pouzdano utvrdilo je li ona autorica spomenutih SMS poruka. Za sada je rano reći hoće li ODO u Požegi u tim porukama naći tragove mogućeg motiva te neobične prometne nesreće, no sigurno je da su u posjedu desetak poruka iz kojih se iščitava mržnja Marijane Obradović, kume ministrice Žalac, prema osobi koju će nekoliko mjeseci kasnije pregaziti svojim automobilom.




Kada se pažljivo pogleda mjesto nesreće na kojem je Marijana Obradović, naletjela na pješakinju Nataliju Baričević, ostaje zaista zagonetno kako je, unatoč alkoholiziranosti (1,34 promila) uspjela s kolnika automobilom prijeći na zelenu površinu i pri tom na nogostupu srušiti pješakinju. Nesreća se dogodila na dijelu državne ceste koja od Požege ide prema Našicama, u Osječkoj ulici u Jakšiću, na potpuno ravnom i posve preglednom dijelu. Cesta je ondje u odličnom stanju, javlja Telegram.