Objava na twitteru izazvala buru

NOVI SPOR U SDP-u Zastupnici traže smjenu Snježane Banović jer je napala Lalovca

Tihana Tomičić

Ona je naime na toj društvenoj mreži napisala: "Dakle, Ogulin: među 4 potpredsjednika SDP-a nema nijedne žene, ali zato je tu još uvijek i dokazani zlostavljač žena Boris Lalovac. U čemu je razlika između njega i HDZ-ovog Tomaševića"



U zaključcima stoji: “Na zajedničkom sastanku proširenog predsjedništva i kluba zastupnika SDP-a dogovoreni su sljedeći zaključci:


– SDP će u narednom periodu uložiti napore u izradu jasne komunikacijske strategije. Definirat će jasnije svoje ciljeve i sadržaj koji će stranka homogeno komunicirati u javnosti. Svoje napore uložit će i u razradu jasnije medijske strategije kao i dati više na značaju lokalnim medijima koji su također glasnogovornici stranačkih politika i stavova na lokalnim razinama. Za potrebe definiranja komunikacijske i medijske strategije SDP će izraditi istraživanje kojim će se definirati komunikacijske smjernice potrebne za bolje komuniciranje SDP-ovih politika.


– U svrhu bolje međusobne komunikacije predsjedništva SDP-a i Kluba zastupnika, kontinuirano će se putem zaključaka komunicirati stavovi jednih prema drugima.


– U svrhu boljeg rada stranke dogovorene su radne grupe koje za zadatak imaju bolji rad SDP-a pri kojem se putem tematske raščlambe povezuje rad zastupnika, uloga članova predsjedništva i stavovi stručnih savjeta.”


Stoji i kako treba proširiti PR službu te donijeti stranački manifest. Opće je mišljenje da su ti zaključci birokratizirani i površni, jer opet ne govore o sadržaju i politikama nego o formi i pukoj reorganizaciji.