Zanimljiv komentar

Jandroković pjesmom o tvrdnjama Žalac da joj netko podmeće: ”Možda je Vlada, možda su Srbi”

P. N.

"Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati", prvo je kratko rekao Gordan Jandroković. Na pitanje novinara vjeruje li joj odgovora: Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje, što se dogodilo ja spoznaja nemam".



Predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a komentirao je slučaj ministrice Gabrijele Žalac, piše N1.


“Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati”, prvo je kratko rekao Gordan Jandroković. Na pitanje novinara vjeruje li joj odgovora: Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje, što se dogodilo ja spoznaja nemam”.


Potvrdio je da je prije dva ili tri tjedna bio u hotelu čiji je vlasnik Josipa Stojanovića Jollyja kada je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku. Prespavao sam i sve platio. Gospodina Stojanovića poznam, ali nismo prijatelji.”




Istaknuo je i kako je s ministrom Olegom Butkovićem provjerio priču oko nabave autobusa u Splitu. “Tu ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja ministrice Žalac, shvatio sam da je ona potpisala odobrenje sredstava, a natječaj je provodilo splitsko poduzeće i Ministarstvo prometa.”


Na pitanje novinara da komentira tvrdnje ministrice Žalac da joj netko podmeće odgovara stihom Vojka V.: “Možda netko protiv nje lobira, sabotira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni”,  piše N1.