Rođendanska proslava

GRABAR-KITAROVIĆ PJEVALA BANDIĆU Grmoja: Najavljuje borbu protiv korupcije, a pjeva višestrukom optuženiku

P. N.

Foto Screenshot / facebook

Foto Screenshot / facebook

''Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom", napisao je Grmoja



Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, u stilu slavne Marilyn Monroe, čestitala je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću 64. rođendan – pjesmom, javlja RTL.


Naime, u petak navečer je u Gastro Globusu održana 12. Broćanska večer u Zagrebu na koju su, među ostalim, došli predsjednica i slavljenik Bandić. Predsjednica mu je pred punom dvoranom otpjevala ”Sretan rođendan”, a nastup je završio gromoglasnim pljeskom uzvanika.


Snimku je na svom Facebooku podijelio Mostovac Nikola Grmoja napisavši u opisu kako Grabar-Kitarović, koja se bori za novi mandat najavljujući borbu protiv korupcije, pjeva višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću.




”Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom”, napisao je Grmoja, prenosi RTL.


Podsjećamo, Milan Bandić jučer je u caffe baru Book proslavio svoj 64. rođendan. Među mnogim poznatim licima s javne scene, na rođendanu su bili i ministar zdravstva Milan Kujundžić i suprug predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Jakov Kitarović. 


“Ja mogu biti general, brigadir, šef tigrova, ali što će mi to ako nemam vojske, a vi ste moja vojska”, poručio je okupljenima Bandić te dodao da svi moramo biti optimistični i “zajedno delati malo više od drugih”.