Prometna nesreća

U naletu policijskoga vozila ozlijeđen dječak

Hina



NOVO 22.15 Do prometne nesreće u Starom Slatiniku u kojoj je u utorak poslijepodne teško ozlijeđen sedmogodišnji dječak kada je na njega naletio policijski automobil došlo je kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, utvrđeno je očevidom Županijskoga državnog odvjetništa. 


Do nesreće je došlo u 16:30 sati u Starom Slatiniku mjestu u sklopu općine Brodski Stupnik. Očevidom Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, te je tada na njega naletjelo policijsko vozilo, izviijestila je u utorak navečer glasnogovornica Policijske uprave (PU) brodsko-posavske Kata Nujić.Odmah nakon prometne nesreće, policijski službenik i dječakovi roditelji prebacili su dječaka u policijsko vozilo i krenuli prema bolnici u Slavonskome Brodu kako bi dječaku što prije bila pružena liječnička pomoć.Policijski službenik je bio u neposrednom kontaktu s djelatnicima Hitne službe, s kojima su se susreli u Slobodnici. Tom prilikom dječaka su preuzeli zdravstveni djelatnici, a nakon ukazane hitne liječničke pomoći, zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskome Brodu.

————


 U naletu policijskoga vozila u utorak poslijepodne u Starom Slatniku ozlijeđen je dječak kojega je policijski službenik odmah uzeo u službeno vozilo, a na putu prema bolnici dječaka su preuzeli djelatnici Hitne pomoći, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave (PU) brodsko-posavske Kata Nujić. Do nesreće je došlo u 16:30 sati u Starom Slatiniku mjestu u sklopu općine Brodski Stupnik. Odmah nakon događaja, policijski službenik obavijestio je djelatnike Hitne pomoći, te je zajedno s dječakovim roditeljima uzeo dijete u službeno vozilo kako bi dječaku bila što žurnije pružena liječnička pomoć. Kako se navodi, na putu prema bolnici susreli su se s djelatnicima Hitne pomoći koji su preuzeli ozlijeđenoga dječaka, a policijski službenik vratio se na mjesto nesreće.Županijsko državno odvjetništvo obavlja očevid na mjestu događaja kako bi utvrdili činjenice i okolnosti zbog kojih je došlo do prometne nesreće.