Strava na Pagu

Dvojica Riječana izgorjela u BMW-u u Novalji: Pogledajte poprište strašne nesreće

Portal Novilist.hr

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele



NOVALJA Policija i dalje utvrđuje sve činjenice teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe za koje se vjeruje da su s riječkog područja poginule kasno sinoć u centru Novalje. Na mjestu nesreće danas su postavljeni lampioni, a poprište izgleda zaista strašno.


Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele. 


Svjedoci tvrde da je nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata.





Automobil je izgorio do neprepoznatljivosti, a neslužbeno doznajemo da je riječ o BMW-u. Još nije obavljena ni službena identifikacija žrtava. Novi list dobio je potvrdu da je jedan od poginulih sigurno s riječkog područja. Radi se o muškarcu u dobi od 37 godina koji je radio kao pomorac.


– Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave Ličko – senjske.