Kup Hrvatske

Riječki odbojkaši love pobjedu u Sisku

Denis Frančišković

Velimir Liverić(MOK Rijeka) / arhiva NL

Velimir Liverić(MOK Rijeka) / arhiva NL

Riječani su ove sezone već odmjerili snage sa Siščanima na Trsatu i uvjerljivo slavili 3:0, večeras imaju prigodu potvrdili kvalitetu i s velikim ambicijama dočekati uzvrat polufinala te plasman u finale što bi već sada sezonu učinilo uvelike uspješnom.



Odbojkaši »Rijeke« prebacuju se s kolosijeka na kolosijek, nakon prvenstvenih obveza vraćaju se onima u Kupu, a uskoro će se okušati i na međunarodnoj sceni. Nakon domaće pobjede nad »Centrometalom« (3:1) izabranici Velimira Liverića večeras se okreću Kupu Hrvatske, od 19.45 sati gostuju u Sisku kod istoimenog domaćina u prvoj utakmici polufinala.


Riječani su ove sezone već odmjerili snage sa Siščanima na Trsatu i uvjerljivo slavili 3:0, večeras imaju prigodu potvrdili kvalitetu i s velikim ambicijama dočekati uzvrat polufinala te plasman u finale što bi već sada sezonu učinilo uvelike uspješnom. A prođu li polufinalnu prepreku, u borbi za trofej ih čeka jedna od »Mladosti«, zagrebačka ili kaštelanska koje se sastaju večeras od 19 sati.


Sljedeća subota rezervirana je za međunarodni iskorak momčadi s Trsata koja će u susretu prvog kola CEV-a ugostiti »Jedinstvo Bemax« iz Bijelog Polja.