Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Ispis članka: ZLATKO DALIĆ: Moram isprobati neke stvari. Raspali smo se i nestali s terena... - Novi List

NoviList.hr

ZLATKO DALIĆ: Moram isprobati neke stvari. Raspali smo se i nestali s terena...

Bolni odjeci

11. rujan 2018 23:01

Napisao: P. N.

Što sam htio s Rogom na desnom boku? Nemamo desnog bočnog poslije Vrsaljka. Tražim riješenje - rekao je Dalić

Zlatko Dalić/Foto REUTERS

ELCHE Izbornik Zlatko Dalić nije nakon katastrofe u Španjolskoj puno oklijevao ili pokušavao zamaskirati činjenicu da je njegova momčad izgledala vrlo loše.

- Igrali smo na početku jako dobro, uostalom imali smo tri stopostotne šanse. Međutim, onda nam se dogodila ozljeda Vrsaljka i mi smo nestali s terena. Stajali smo daleko od igrača, nije bilo ni duela, a ni agresije. Dogodio se raspad sistema. Španjolci su to kaznili. Njima čestitke, nama pouka. Raspali smo se! - priznao je Dalić čija selekcija je u Rusiji bila poznata po svojim kvalitetnim reakcijama nakon primljenog pogotka. Sada je izostala.

- Ne možeš se uvijek vraćati, događa se ovakav dan i ovakva utakmica. Ovo je ogroman poraz, jako težak za nas. Moramo izvući pouke i ići dalje. Moramo kroz utakmice stvarati i vidjeti neke stvari - dodao je Dalić i objasnio kakva je zdrastvena situacija s Vrsaljkom.

- Riječ je o ozljedi koja se vraća. Osjetio je bol u koljenu i bolje da je izašao nego da mu se pogoršalo stanje. Nadam se da će biti OK za nekoliko dana. Što sam htio s Rogom na desnom boku? Nemamo desnog bočnog poslije Vrsaljka. Tražim rješenje. Pokušavao sam s Jedvajom, sada sam isprobao Roga. Moram isprobati neke stvari kroz utakmice, tražimo rješenja... - kazao je izbornik "kockastih".