Nastavak suradnje

Juergen Klopp produljio ugovor, ostaje u Liverpoolu do 2024. godine

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

"Kada sam dobio poziv da vodim Liverpool na jesen 2015. osjećao sam da smo savršeni jedno za drugo. Sada osjećam da sam to podcijenio", kazao je Klopp

LIVERPOOL – Trener Liverpoola Juergen Klopp produljio je ugovor s engleskim prvoligašem do 2024. godine, objavio je klub na svojim službenim stranicama u petak. Bivši trener Borussia Dortmunda preuzeo je vođenje Liverpoola u listopadu 2015. i s njim je stigao do finala Lige prvaka 2018. i 2019. a prošle je godine i osvojio to elitno europsko natjecanje.

“Osobno za mene ovo je izjava namjere utemeljena na mojim saznanjima o onome što smo kao partneri postigli do sada i što još imamo za postići”, kazao je Klopp.


“Kada sam dobio poziv da vodim Liverpool na jesen 2015. osjećao sam da smo savršeni jedno za drugo. Sada osjećam da sam to podcijenio.


I samo sam zbog potpunog uvjerenja da suradnja ostaje komplementarna s obje strane odlučio se na ovu obvezu da ostanem do 2024″, dodao je. Klopp je 2015. kada je preuzeo klub potpisao ugovor do 2022.




Nijemac je s Liverpoolom prošle sezone bio drugi sa svega bodom zaostatka iza Manchester Cityja. Ovu sezonu je klub započeo sjajno s pobjedama u prvih 16 utakmica i trenutačno ima osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Leicester Cityja.