Rijeka večeras u V. Gorici

MOMČILO RASPOPOVIĆ: Važno je da dođemo do naše igre i osvojimo sva tri boda

Denis Frančišković

Momčilo Raspopović mogao bi početi večerašnju utakmicu/Foto V. KARUZA

Momčilo Raspopović mogao bi početi večerašnju utakmicu/Foto V. KARUZA

Protiv Aberdeena smo prezentirali da i mi možemo odigrati jako čvrsto kad je to potrebno. Pokazali smo da možemo odigrati kako nama odgovara i prilagoditi se protivniku. To su sada neke naše dobre odlike - govori crnogorski branič 



RIJEKA Momčilo Raspopović silom (ne)prilika ispao je iz najuže konkurencije za momčad Rijeke, no nakon dugotrajnog oporavka i priprema spreman je uskočiti kad god treba. Tako je bilo i protiv Aberdeena kad je zamijenio ozlijeđenog Tomečaka.


– Konkurencija je sve bolja i bolja, a ja sam nakon teške ozljede vrijedno radio i trudio se, vratio se u konkurenciju dosta dobro. Sada je vrijeme ispred mene da se nametnem i budem što bolji. Cilj je, naravno, ona stara dobra forma – kaže Raspopović koji je zadovoljan kako je momčad reagirala u prvom ovogodišnjem europskom nastupu protiv Škota.


– Protiv Aberdeena smo prezentirali da i mi možemo odigrati jako čvrsto kad je to potrebno. Pokazali smo da možemo odigrati kako nama odgovara i prilagoditi se protivniku. To su sada neke naše dobre odlike – dodaje Raspopović.




Gorica je nova postaja i »crna mačka« za Riječane u prošlom prvenstvu.


– Dolazimo do protivnika koji je kako bismo rekli na papiru lakši. Ali svjesni smo da to neće biti laka utakmica. Za nas je ovo zahtjevno gostovanje, a na nama je da se spremimo što bolje i ostvarimo što bolji rezultat. Pokazali su da su momčad koja ima karakter i neku svoju čvrstinu. Dosad smo teško izlazili na kraj s njima, sada moramo pokazati da su to za nas bili samo neki loši trenuci. Imaju pojedince, pogotovo u napadu, koji mogu napraviti razliku »jedan na jedan«. Važno je da mi svaki pojedinačno budemo toga svjesni i dođemo do naše igre. I naravno da osvojimo tri boda – zaključuje Raspopović.