Izvanredna skupština

Kvarner 2010: Romana Mirašević Kocijan na čelu riječkih košarkaša

Kristian Sirotich

Romana Mirašević Kocijan

Romana Mirašević Kocijan



RIJEKA Romana Mirašević Kocijan nova je predsjednica »Kvarnera 2010«. Odlučeno je tako na izvanrednoj Skupštini koji je tako dobio novo vodstvo nakon rujna 2016. godine, kada se s te funkcije povukao Duško Miočić.


– Negdje za godinu dana ću moći odgovoriti jesam li znala u što se upuštam, ali je činjenica da imam dobru volju i mislim da će sve biti u redu. Znam da »Kvarner 2010« ima potencijala, da ima djece kojoj se treba pružiti mogućnost normalnog treniranja i zdravog razvoja – poručit će nova predsjednica kluba, koja će sama za sebe reći da ne dolazi iz sportskih krugova.


Romana Mirašević Kocijan tako je postala predsjednica, dopredsjednici kluba na Skupštini postali su nekadašnji »kvarnerovci« Dražen Padovan i Hrvoje Butorac, a članovi nove Uprave bit će Zlatan Hreljac, Robert Škifić, Kristijan Pavić, Ante Perić i Dražen Miočević. Budući da je »Kvarner 2010« predugo bio »obezglavljen« sasvim je izvjesno da novo vodstvo, na čelu s predsjednicom, ne čeka nimalo jednostavna zadaća.




Inače, Romana Mirašević Kocijan neće biti jedina predsjednica na čelu jednog riječkog kluba, Sandra Stojković je predsjednica ŽRK »Zamet«, Jelena Jurić je predsjednica ŽNK »Rijeka«, Ana Komparić Devčić je predsjednica RK »Trsat«, Vera Begić Blečić pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu… (K. S.)