Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
19. rujna 2019.
Ispis članka: Otvorena audicija za 'Zvijezde' RTL-a u subotu u riječkoj Trgovačkoj i Tekstilnoj školi - Novi List

NoviList.hr

Otvorena audicija za 'Zvijezde' RTL-a u subotu u riječkoj Trgovačkoj i Tekstilnoj školi

Novi Justin i Jennifer

8. ožujak 2019 16:27

Napisao: Portal Novilist.hr

Otvorena audicija u Rijeci bit će održana u subotu, 9. ožujka u Trgovačkoj i tekstilnoj školi, Ulica Stane Vončine 1A, od 11 do 17 sati

Foto RTL

RIJEKA Želiš postati hrvatska Jennifer Lopez ili Justin Timberlake? Iskoristi priliku, poručuju s RTL-a.

- 'Zvijezde' kreću u potragu za novom ljetnom senzacijom koja će dobiti svoj hit, koji će zasjesti na vrh top-ljestvica i na plesnome podiju klubova tijekom dugih ljetnih noći rasplesati baš sve.

Zato se odvažite i prijavite na našoj web-stranici www.rtl.hr/prijave, na broju telefona 060 501 502 (3,49 kn/min (fiks), 4,78 kn/min (mob)) ili dođite na otvorene audicije, kažu s RTL-a.

Otvorena audicija u Rijeci bit će održana u subotu, 9. ožujka u Trgovačkoj i tekstilnoj školi, Ulica Stane Vončine 1A, od 11 do 17 sati.

- Svi stariji od 16 godina, prestanite skrivati svoj glas. Došao je trenutak da skupite malo hrabrosti i pokažete svima ono što ste oduvijek znali da imate u sebi – karizmu i glazbeni talent koji svi zaslužuju čuti!​ Postanite zvijezda o kojoj se priča, kažu na RTL-u.

Tko ne stigne u Rijeku, u Zagrebu se otvoreni casting održava u OHT-u, Ljubijska 33, svakim radnim danom od 10 do 17 sati.