Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. veljače 2020.
Ispis članka: NASA odgovorila Marvelovim fanovima: 'Iskoristite sve resurse da skenirate nebo' - Novi List

NoviList.hr

NASA odgovorila Marvelovim fanovima: 'Iskoristite sve resurse da skenirate nebo'

Prepiska na Twitteru

10. prosinac 2018 12:58

Napisao: P. N.

Izvor: Reuters

Najnoviji nastavak Marvelovih "Avangersa" stiže u kina sljedeće godine, a uzbuđenje fanova dosegnulo je vrhunac ovoga petka kada su čelnici Marvel Cinematic Universea objavili dugoočekivani trailer i naslov četvrtog nastavka Avangers: Endgame.

Dok fanovi špekuliraju što se dogodilo sa Shuri, koliko je Avangersa umrlo, kako je Ant Man preživio i gdje je Hawkeye bio, najveću pozornost je kao i uvijek privukao Tony Stark.

U traileru vidimo Starka kako putem oštećene Iron man maske šalje poruku zaručnici Pepper Potts te kaže:˝Draga gđice Potts, ako pronađeš ovu snimku, nemoj se osjećati loše jer je kraj dio putovanja. Samo da znaš da je biti u svemiru s nula šanse za spašavanje zabavnije nego što zvuči. Ponestalo mi je hrane i vode prije četiri dana, a kisika će mi ponestati sutra ujutro, ozbiljno ti govorim. Kada zaspim, sanjat ću tebe. Uvijek tebe.˝ 

Trailer je pregledan preko 200 milijuna puta, a Starkova emotivna poruka navela je fanove da se obrate NASI za pomoć. Houston je odgovorio, no ne kako su se fanovi vjerojatno nadali.

Film će premijerno biti prikazan 26. travnja 2019. godine, a dotad možda Elon Musk ponudi pomoć.