Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Ispis članka: POSTAJE MILIJARDERKA Kylie Jenner u velikom stilu proslavila 21. rođendan - Novi List

NoviList.hr

POSTAJE MILIJARDERKA Kylie Jenner u velikom stilu proslavila 21. rođendan

Rasipno slavlje

10. kolovoz 2018 12:55

Napisao: P. N.

Megapopularna Instagram i reality zvijezda uskoro će postati najmlađa milijarderka u povijesti

POSTAJE MILIJARDERKA Kylie Jenner u velikom stilu proslavila 21. rođendan

Megapopularna Kylie Jenner danas postaje punoljetna. Poznata članica Kardashian- Jenner klana imat će razloga za slavlje- ubrzo će postati najmlađa milijarderka u povijesti. Naime, do milijarde ju dijeli "samo" 40- ak milijuna dolara.

Poznata vlasnica najpopularnije kozmetičke kompanije Kylie Cosmetics prodala je više od 630 milijuna dolara kozmetike, a Forbes njezinu kompaniju procjenjuje na 800 milijuna dolara. Svoj uspjeh može zahvaliti popularnom reality showu "Keeping up with the Kardashians" koji ju je lansirao među zvijezde Instagrama, platformi na kojoj je okupila 112 milijuna pratitelja. Ova mlada majka svoju Instagram slavu stekla je stavljanjem filera u usne i lansiranjem linije ruževa koji su se rasprodali u rekordnom vremenu. Samo dosad prodala je više od 630 milijuna kompleta šminke diljem svijeta.

Skorašnja milijarderka rođendan je obilježila u velikom stilu, a fotografije slavlja s obitelji objavila je na svom Instagram profilu.

22

0

5

1

Kako bi obilježila ovaj veliki dan, mlada mama objavila je i prve službene fotografije sa svojom kćeri Stormi Webster, nakon što je prije dva mjeseca uklonila sve njene fotografije. Travis Scott, otac šestomjesečne Stormi, nije se pojavio na slikama.

3

Foto: @kyliecosmetics Instagram