Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
18. siječnja 2020.
Neuspjela krinka

Muškarac se maskirao u pokušaju ukrcaja na avionski let: Otkrila ga tekstura kože

FOTO/CISF Twitter
FOTO/CISF Twitter
Autor:
Objavljeno: 13. rujan 2019. u 16:50 2019-09-13T16:50:14+02:00

Agenti na aerodromu su postali sumnjičavi kada je Patel odbio pretraživanje zbog toga što navodno ne može stajati

Jayesh Patel (32) je priveden na aerodromu u New Delhiju nakon što je otkriveno da se "maskirao" u muškarca starog osamdeset i jednu godinu da bi odletio za New York, prenosi MSN. Na let je pokušao stići koristeći lažnu putovnicu na ime Amrik Singh čiji je datum rođenja 1. veljače 1938. godine. 

Patelova krinka se sastojala od invalidskih kolica, naočala, turbana i bijele brade, prema izjavi CISF-a (Central Industrial Security Force).

Agenti na aerodromu su postali sumnjičavi kada je Patel odbio pretraživanje zbog toga što navodno ne može stajati. Inspektor Rajveer Singh kaže da Patel s njime nije ostvario "kontakt očima" tijekom susreta.

"Tekstura njegove kože je izgledala puno mlađe u odnosu na datum na putovnici", kažu iz CISF-a. Patel je odveden na daljnje ispitivanje, gdje su agenti shvatili da je promijenio boju kose i da nosi naočale koje mu nisu prepisane. 

Tijekom ispitivanja je priznao svoje pravo ime te da dolazi iz Ahmedabada u Guajratu. Predan je službenicima za imigraciju radi daljnje istrage oko toga zašto je koristio lažnu putovnicu, prenosi MSN.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.