Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1
Sutra: 23° 23° 1
20. travnja 2019.
Odmor u Termama Olimia

foto Termalni park Aqualuna nudi zabavne sadržaje za sve dobne skupine: Brz, brži, Black Cannon

Safari u Aqualuni
Safari u Aqualuni
Autor:
Objavljeno: 14. rujan 2017. u 15:47 2017-09-14T15:47:00+02:00

Doživite nevjerojatnu snagu i brzinu tobogana King Cobra, pad od 50 stupnjeva i spust s osam metara pri brzini od 51 kilometar na sat

King Cobra

Odmor u Termama Olimia poseban je doživljaj za sve one koji žele predah od stresne svakodnevice, a željni su osvježenja i novih doživljaja. Termalni park Aqualuna nudi zabavne sadržaje za sve dobne skupine, a ove su godine oni bogatiji za Black Cannon atrakciju.

Tako je tobogan King Cobra dobio pravu konkurenciju. Još uvijek će biti glavni u Aqualuna svijetu tobogana, no sada će mu društvo raditi novi tobogan, Black Cannon, specifičan po brzini i nezaboravnom skoku u bazen. Kad nestane adrenalina, samo treba uskočiti u avanturu po novu dozu. Black Cannon sadrži dvije zatvorene tube kroz koje brzo, najbrže uskačete u otvoreni dio bazena koji će vas, poput trampolina, prebaciti u rekreacijski bazen. No, teško je to dočarati riječima.

Vratimo se još malo kraljici Aqualune, King Cobri, atrakciji koja garantira uzbudljivu utrku po dvjema stazama na kojima vas čekaju zavoji, okreti i preokreti. Vožnja, prepuna iznenađenja, vodi kroz zatvorene i otvorene dijelove tobogana i predstavlja nevjerojatno iskustvo za posjetitelje, naročito kada se na kraju obje staze spoje u glavu kobre. Doživite nevjerojatnu snagu i brzinu tobogana, pad od 50 stupnjeva i spust s osam metara pri brzini od 51 kilometar na sat.

Aqualuna

Aqualuna sadrži veliku ponudu atrakcija koje se nalaze na više od 3.000 metara četvornih vodene površine. Sadrži baš sve, od ugodnih bazena za opuštanje, adrenalinskih tobogana, najvećeg bazena s valovima, stazama za brzo spuštanje i divljim zavojima. Tu je i pravo vodeno carstvo za najmlađe goste u dva „nastavka“ - Aqua jungle 1 i Aqua jungle 2, koji se sastoje od brojnih penjalica, tobogančića, mreža, prskalica, tuba za spuštanje, vodenih pištolja, vodenih vulkana, probušenih kanti iz kojih se izljeva voda, otoka majmuna, vodenih palmi i više od 70 efekata i dodataka koji potiču interaktivnu igru.

Tu je i Aqua safari, odnosno stotinu maketa egzotičnih životinja u prirodnoj veličini. Krokodili, nojevi, zmije, slonovi, lavovi, tigrovi, majmuni, žirafe, zebre i ostale životinje sastavni su dio Aqualune. S njima se možete fotografirati, igrati, ali i naučiti više o njihovom prirodnom staništu, načinu života i prehrani.

Black Cannon

Safari

Aqualuna-waterslides_(12)

Safari

Aqualuna

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš