Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
17. siječnja 2020.
Najstrašnija serija sezone

Ljubitelji hororaca, pozor! Netflix je lansirao horor seriju koju je Stephen King proglasio genijalnom

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 28. listopad 2018. u 11:34 2018-10-28T11:34:31+01:00

Netflix je premijerno lansirao svoju originalnu seriju The Haunting of Hill House koja je već oduševila ljubitelje hororaca diljem svijeta, što dokazuje i visoka ocjena na IMDB-u

Približava nam se Halloween, što znači da je vrijeme za hororce. Zbog toga je Netflix 12. listopada premijerno lansirao svoju originalnu seriju The Haunting of Hill House koja je već oduševila ljubitelje hororaca diljem svijeta, što dokazuje i visoka ocjena od 9.0 na IMDB-u.

Riječ je o obiteljskoj drami s elementima horora čija se radnja isprepliće u prošlosti i sadašnjosti kad tragedija prisili braće i sestre da se suoče s duhovima prošlosti koji ih prate iz djetinjstva.

Obitelj koja je odrasla u kući koja će postati jedna od najozloglašenijih ukletih kuća u zemlji, sada se mora suočiti sa sjećanjima na događaje zbog kojih su otišli iz doma dok im misli opsjedaju duhovi prošlosti koji ih još možda promatraju kroz sjene Hill Housea.

Serija je zapravo filmska adaptacija istoimenog romana Shirley Jackson iz 1959. godine.

01

U seriji glume Michiel Huisman, Carla Gugino i Timothy Hutton, a njezin kreator Mike Flanagan izjavio je kako neće raditi drugu sezonu koju već priželjkuju mnogi obožavatelji. U nastavku pogledajte kako izgleda trailer za najstrašniju seriju ove sezone.

Foto: screenshot

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.