Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Astrologija

Uran u napetom odnosu s mladim Mjesecom uzburkava strasti

Očekujmo neočekivano
Očekujmo neočekivano
Autor:
Objavljeno: 18. listopad 2017. u 22:09 2017-10-18T22:09:00+02:00

Kako bi lakše prevladali nepredviđene i iznenadne reakcije Urana u pomoć nam stiže mudri i oprezni Saturn sa svojim skladnim aspektima prema Suncu, Mjesecu i Uranu

U isčekivanju smo još jednog mladog Mjeseca i prilike za naš novi početak. Ovaj mladi Mjesec dogodit će se u četvrtak, 19. listopada u 21:12 sati na 26°35′ znaka Vage, što daje poseban naglasak na odnose koje imamo s drugima – našim partnerima, ali i drugim ljudima nasuprot nas. Spojit će se Sunce i Mjesec u znaku Vage što nam nudi mogućnost ispunjenja osobnih ciljeva, ali i pozitivne energije na polju partnerstva. Jedna nova, svježa energija ulazi u naše odnose, piše Sanja Vicić za lifestyle magazin Ceresa na kojem možete pročitati opširniju astrološku prognozu.

Mladi Mjesec u znaku Vage je idealno vrijeme za sve vrste pregovora, no zbog napetog aspekta koji čini s Uranom u znaku Ovna, vrlo je moguće da će suprotna strana pružati određeni otpor pa će doći do borbe moći. Uran uzburkava strasti i uvodi u naše odnose neke iznenadne događaje zbog čega je vrlo bitno ostati otvoren i fleksibilan. 

Kako bi lakše prevladali nepredviđene i iznenadne reakcije Urana u pomoć nam stiže mudri i oprezni Saturn sa svojim skladnim aspektima prema Suncu, Mjesecu i Uranu. 

Ovaj mladi Mjesec ima tendenciju uzburkati neka područja našega života, a koje će to područje biti ovisi o kući kroz koju prolazi u našem natalnom horoskopu. Ako vam je potrebna pomoć vezano za natalnu kuću i područje života koje će biti obilježeno ovim mladim Mjesecom, pošaljite poruku sa svojim podacima (datum, vrijeme i mjesto rođenja) na e-mail info.astrologija@gmail.com i astrologinje Dunja Fućak i Sanja Vicić će vam pomoći.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.