Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Kruzovi

foto ČUDESNA AFRIKA Naš fotoreporter bio je s obitelji na odmoru u Maroku. I tamo snimio doista divne fotke

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 13. travanj 2018. u 21:19 2018-04-13T21:19:54+02:00

Maroko. Dugo sam ga zaobilazila. Ni sama ne znam zašto. Posjetila sam Egipat i Tunis. Možda mi se Maroko činio presličnim, a toliko je još različitih svjetova oko nas. Ne znam. Uglavnom, zvijezde su se posložile i usmjerile me po treći put u Afriku. Dočekao me Maroko. Išla sam bez očekivanja, otvorenog uma. Nestala sam u njegovim bojama.

Ovim rečenicama počinje jedan od novijih tekstova sjajnog putopisnog bloga Kruzovi, kojeg uređuju supružnici Karuza - fotoreporter Novog lista Vedran Karuza i njegova supruga Adriana. "Adriana i Vedran. Karuza. Zato Kruzovi. Imamo dijete i psa. I kredit u švicarcima. Klasična hrvatska obitelj. Putujemo. Pišemo. Fotografiramo.", stoji u opisu bloga, koji vam se, volite li putovanja, definitivno isplati posjetiti i na koji trenutak "otputovati" zajedno s Karuzama.

Posljednje odredište bio im je Maroko. Mi vam donosimo izbor odličnih fotografija našeg Vedrana i naravno preporuku da više o marokanskoj avanturi ovo dvoje zaljubljenika u putovanja, fotografiju i novinarstvo doznate OVDJE.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.