Panika

U poštanskoj pošiljci na beogradskom aerodromu otkriveno 10 školskih ručnih bombi

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Pripadnici MUP-a Srbije su tijekom protudiverzijskog pregleda pošte našli deset školskih ručnih bombi bez eksplozivnog punjenja te jednu školsku protupješadijsku minu bez eksplozivnog punjenja, navedeno je u priopćenju MUP-a



BEOGRAD U beogradskoj zračnoj luci »Nikola Tesla« policija je u jednoj poštanskoj pošiljci otkrila 10 školskih ručnih bombi bez eksplozivnog punjenja, priopćeno je u ponedjeljak u Beogradu.


Pripadnici MUP-a Srbije su tijekom protudiverzijskog pregleda pošte našli deset školskih ručnih bombi bez eksplozivnog punjenja te jednu školsku protupješadijsku minu bez eksplozivnog punjenja, navedeno je u priopćenju MUP-a.


Dužnosnici zračne luke Nikola Tesla nisu željeli komentirati slučaj upućujući na nadležnost policije koja je o otkrivenim školskim bombama izvijestila tužiteljstvo i započela istragu.




Pronađene bombe i mina bez eksplozivnog su punjenja i nisu mogle predstavljati bilo kakvu opasnost, ali za sada nema službenog odgovora koji bi s više detalja razjasnio ovaj neobičan slučaj.


Beogradski mediji neslužbeno doznaju da je »pošta bila u dolasku«, ali se za sada ne zna ni tko je pošiljatelj niti kome je pošiljka bila namijenjena.


Očekuje se da će tijekom dana MUP Srbije priopćiti više detalja o ovom slučaju.