Mađarski mediji

Primitivizam “kraljevskog para” u Hrvatskoj: Orbanova kćer baca iskorištenu pelenu uz autocestu

P. N.

foto: nyugatifeny.hu

foto: nyugatifeny.hu

Dogodilo se jučer na hrvatskoj autocesti, piše mađarski news portal, pa navodi kako je redakcija dobila "krasne fotografije" i pismo čitateljice. Evo što je u pismu stajalo:



Mađarski news portal nyugatifeny.hu objavio je danas fotografije Rahel Orban, kćerke mađarskog poremijera Viktora Orbana, snimljene kako ostavlja upotrijebljenu dječju pelenu negdje uz autocestu u Hrvatskoj.


Fotografije su, navodi internet portal, snimljene jučer u Hrvatskoj, a snimila ih je čitateljica portala.


Dogodilo se jučer na hrvatskoj autocesti, piše mađarski news portal, pa navodi kako je redakcija dobila “krasne fotografije” i pismo čitateljice. Evo što je u pismu stajalo:




“Zdravo, jučer smo se vratili iz Hrvatske, s odmora. Putem smo prolazili kraj jedne benzinske postaje, a tad je kraj nas stao automobil i nećete vjerovati tko je iz njega izišao! Kraljevski par! Nisam mogla vjerovati svojim očima. Rahjel i Tiborcz s djetetom. Rahel je već u odmaklom stupnju trudnoće, čeka drugo dijete.


Rahel je u ruci imala pelenu. Zatim je tu usranu pelenu bacila uz cestu, iako je kanta za otpoatke bila samo dvadeset metara dalje. Viknula sam joj: Zar te otac nije naučio pristojnijem ponašanju! Nije se niti osvrnula.”


Čitateljica mađarskog portala piše kako je i sama, kao Mađarica, bila osramoćena tim primitivizmom pa se na koncu zapitala: Jesu li je zato slali u Švicarsku da studira turizam?


Kćerku Viktora Orbana i njezinog muža, inače, u Mađarskoj posprdno nazivaju – “kraljevskim parom”. 


Pogledajte fotografije: