Ubojstvo Nine Ivankovića

Mostarski ugostitelj ubijen u svojoj vili, policija traga za bivšom miss Hercegovine

Hina

Foto Facebook

Foto Facebook

Policija po tim navodima traga za Sunitom Hindić Bošnjaković, koju se povezivalo s elitnom prostitucijom. Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi



MOSTAR Poznati mostarski ugostitelj Nino Ivanković, vlasnik Vile Ivanković, ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada, a za ubojicom se traga, izvijestio je službeni izvor.


Hercegovačko-neretvansko županijsko državno odvjetništvo, koje provodi istragu, priopćilo je da je u 07.30 sati pronađeno tijelo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu Vila Ivanković u naselju Buni.


»Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja«, izjavila je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Ana Rajič.




Obdukcija tijela ubijenog muškarca obavit će se u subotu, dodala je.


Mediji navode da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tijela pronađen pištolj.


Policija po tim navodima traga za Sunitom Hindić Bošnjaković, koju se povezivalo s elitnom prostitucijom. Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa, a pretpostavlja se da ima pomagače. Tamošnje vlasti procjenjuju da nije napustila teritorij BiH.


Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi.


Sunita Hidnić Bošnjaković (21) iz Travnika odavno je poznata medijima u toj zemlji. Kako pišu, nosila je titulu Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a okušala se i u pjevačkim vodama. ‘Proslavila’ se i polugolim fotografijama koje je objavljivala po društvenim mrežama.


Snimila je čak i nekoliko pjesama, a svojedobno je u BiH javnosti odjeknuo njezin video na YouTubeu u kojem poručuje da ‘Sunita bolje živi od svih vas skupa.


– Kada budete imali par hiljada eura u džepu onda mi se javite. Do tad draga moja djeco prođite se mene, dio je monologa iz videa s YouTubea iz 2016. godine.



Za srbijanske tabloide izjavljivala je da je ostala trudna s tamošnjim pjevačem Stefanom Jakovljevićem, koji ju je ostavio. Također je govorila kako ju je on navodio na prostituciju. Poznata je i po svojoj ljubavi prema skupim automobilima.


Prema pisanju medija u BiH, ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja. Posljednji incident dogodio se 1. svibnja, kad je verbalno, a zatim i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Potom je napala i izvrijeđala policajce koji su joj pokušali uručiti prekršajni nalog.