Riječki gradonačelnik

VOJKO OBERSNEL Ovo je moj posljednji mandat, pred nama je puno novog posla

Tihana Tomičić

Marko Filipović, Nikola Ivaniš i Vojko Obersnel, Foto: D. ŠKOMRLJ

Marko Filipović, Nikola Ivaniš i Vojko Obersnel, Foto: D. ŠKOMRLJ

Da je Rijeka zaista htjela promjene, da postoji tako veliki plebiscit protiv mene, tada bi i odaziv bio veći i rezultati bi bili drugačiji – zaključio je Vojko Obersnel



RIJEKA Hvala svima, isplatilo se, odradili smo posao onako kako mi to već znamo.


Nije bilo lako, ali uspjeli smo, i sad je pred nama puno novog posla i novih izazova.


Ovo je moj posljednji mandat, i dat ću maksimum od sebe da ostvarimo Strategiju razvoja do 2020. i sve projekte vezane uz EPK – rekao je Vojko Obersnel, novi-stari gradonačelnik Rijeke nakon što su stigli rezultati DIP-a.




Na kraju, kad su proglašeni konačni rezultati, u stožeru na brodu Marina prvo je zasvirala Bandiera rossa, a onda i riječki rock, a Obersnel je poručio da je – radostan.


Prije toga, poslao je poruku HTV-ovcima, s kojima se ranije tijekom večeri “borio” da ih pozdravlja iz “Lenjingrada” s broda Aurora, a i svi njegovi kolege na društvenim su mrežama nakon toga masovno pisali: Pozdrav iz Lenjingrada, što je bila referenca na emisiju na HTV-u otprije nekoliko dana u kojoj je Slobodan Prosperov Novak Rijeku tako nazvao.


Obersnel je komentirao i slab odaziv.


– Na izbore se može izaći i ne izaći, takav stav je isto stanovita deklaracija.


No da je Rijeka zaista htjela promjene, da postoji tako veliki plebiscit protiv mene, tada bi i odaziv bio veći i rezultati bi bili drugačiji – zaključio je.


Foto: D. ŠKOMRLJ


Foto: D. ŠKOMRLJ


Foto: D. ŠKOMRLJ


Foto: D. ŠKOMRLJ