Radovi do kraja godine

U ulici Kačjak od 2. srpnja se polaže energetski kabel, ovo su obilazni pravci

Helena Fogas

Foto Silvano Ježina

Foto Silvano Ježina



RIJEKA – Tvrtka Valard Zagreb/Valard Construction LP – dio grupacije Quanta Services započinje s realizacijom projekta “Izgradnja kabelske veze 110KV TS SUŠAK – TS TURNIĆ, Dionica – TS Sušak – čvor Orehovica, priopćeno je iz ovog poduzeća.


Investitor gradnje je Hrvatski operator prijenosnog sustava (HOPS), a radovi će početi u večernjim satima, u utorak 2. srpnja.


Radit će se na polaganju energetskog kabela u sjeverni kolnik ulice Kačjak, a prilikom izvođenja radova promet će se voditi jednosmjerno ulicom Kačjak u smjeru Vežice.




Spoj zaobilaznice na ulicu Kačjak ostaje u punoj funkciji. Obilazak koji mijenja ukinuti smjer za Zagreb i Pulu upućuje se na novoizgrađenom kružnom raskrižju ulicom Zdravka Kučića prema čvoru Vežica preko raskrižja sa ulicom Brdo, čvoru Draga i dalje prema čvoru Orehovica.


Smjer prema Čavlima, Grobniku uputiti će se u grad ulicom Tome Strižića, Kumičićevom, Strossmayerovom te Franje Račkog na raskrižje kod Kaline.


Valard Zagreb građane moli za razumijevanje i strpljenje do završetka radova koji bi trebali potrajati do kraja 2019. godine.