OFC objavio poziv

SKUP PODRŠKE U SRIJEDU ISPRED ISTRAŽNOG ZATVORA Armada: ‘Naš Škala je samo kolateralna žrtva niza proteklih događaja u zemlji’

P. N.

Foto OFC / Facebook

Foto OFC / Facebook

'Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja. Molimo sve koji se u srijedu okupe, da se svakako suzdrže od bilo kakvih nepotrebnih incidenata i da ne nasjedaju na provokacije onih koji ne žele dobro Matku ali i cijeloj našem narodu. Pokažimo još jednom svima da smo najjači kada je najpotrebnije!', piše na Facebook profilu skupine OFC



Dugodišnja ekipa Armade sa zapadne tribine naše Kantride Over Forty Crew (OFC) pozvala je danas sve svoje članove, simpatizere, navijače Rijeke, građane Rijeke i ljude dobre volje na mirno okupljanje u srijedu 28. kolovoza u 19,30h sati ispred istražnog zatovora u Rijeci u znak podrške svom pritvorenom prijatelju i članu Matku Škalameri.


‘Tko god poznaje Matka, ili je samo čuo za njega, ima pravo vjerovati da je nevin i da sve što mu se stavlja na teret nema veze s njim kao osobom. Naš “Škala” je u svemu ovome samo kolateralna žrtva niza proteklih događaja u Hrvatskoj’, poručuju iz OFC-a putem Facebooka. 


‘Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja. Molimo sve koji se u srijedu okupe, da se svakako suzdrže od bilo kakvih nepotrebnih incidenata i da ne nasjedaju na provokacije onih koji ne žele dobro Matku ali i cijeloj našem narodu. Pokažimo još jednom svima da smo najjači kada je najpotrebnije!’, piše na Facebook profilu skupine OFC. 




Matku Škalameri poručili su: ‘Uspon je dug i težak, ali bit ćeš opet na vrhu i sa prijateljima… SLOBODAN! MATKO ŠKALAMERA, JEDAN OD NAS!’


Podsjetimo, jučer je na Općinsko državno odvjetništvo priveden Matko Škalamera (42) osumnjičen da je 70-godišnjem Dobrivoju Arsiću uputio prijetnje zbog nacionalnog identiteta i nanio mu tjelesne ozljede.


Osumnjičenom 42-godišnjaku je određena mjera istražnog zatvora u trajanju mjesec dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.


Riječ je o pročelniku Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka.