Prognoza vremena

Pripremite kišobrane: Rijeci danas prijete pljuskovi i grmljavinsko nevrijeme

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Sunce je u Rijeci jutros izišlo u 6:30 sati, a zaći će u 19:30 sati.- Ugodan dan želi vam portal Novog lista.



Rijeku bi danas moglli okupati pljuskovi, a očekuje se i grmljavinsko nevrijeme. Grmljavinsko nevrijeme izgledno je oko 13.00 i 17.00 sati. Tako predviđa prognostičarski servis AccuWeather. Maksimalna dnevna temperatura dana u Rijeci ne bi trebala prelaziti 21 stupanj Celzijev, a noćna temperatura past će do 14 stupnjeva Celzijevih.


Za područje cijele Hrvatske, Državni hidro-meteorološki zavod najavljuje promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme, u zapadnim predjelima i osjetno svježije.


– Povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, u gorskim predjelima te na dijelu srednjeg i osobito sjevernom Jadranu često obilna kiša, a moguće je i jače nevrijeme, prognozira za danas Državni hidro-meteorološki zavod (DHMZ).




Puhat će slab i umjeren sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjereno i jako jugo, koje će poslijepodne na sjevernom dijelu okrenuti na buru, mjestimice i s olujnim udarima, stoji još u prognozi DHZM.-a, uz napomenu da će se najviša dnevna temperatura većinom kretati između 16 i 21, na Jadranu između 22 i 27 Celzijevih stupnjeva.


Sunce je u Rijeci jutros izišlo u 6:30 sati, a zaći će u 19:30 sati.- Ugodan dan želi vam portal Novog lista.