Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 28° 3
Sutra: 28° 28° 3
19. lipnja 2019.
Grijanje radi, ali....

Pacijenti čekali u skafanderima na hitnom traktu na Sušaku

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA
Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 26. veljača 2018. u 23:07 2018-02-26T23:07:09+01:00

Grijanje je radilo normalno, bez problema, radijatori su topli, klime rade, ali su udari bure toliko jaki da se vrata sama otvaraju, a i pacijenti su stalno ulazili i izlazili. Svi će ti problemi uskoro biti riješeni, jer krajem ožujka hitni trakt seli na novu lokaciju. Naime, u prostoru bivše bolničke kuhinje radi se novi hitni koji će biti službeno otvoren krajem ožujka, ističu u KBC-u

RIJEKA Tijekom jutra u našu redakciju javio se pacijent koji se požalio da na hitnom traktu na Sušaku ne radi grijanje te da pacijenti »sjede u skafanderima«.

Tragom informacije odgovor smo potražili u Upravi KBC-a Rijeka, iz koje smo dobili odgovor kako grijanje radi, ali je zbog većeg protoka pacijenata i stalnog otvaranja i zatvaranja ulaznih vrata stvoren dojam hladnoće.

– Grijanje je radilo normalno, bez problema, radijatori su topli, klime rade, ali su udari bure toliko jaki da se vrata sama otvaraju, a i pacijenti su stalno ulazili i izlazili. Svi će ti problemi uskoro biti riješeni, jer krajem ožujka hitni trakt seli na novu lokaciju. Naime, u prostoru bivše bolničke kuhinje radi se novi hitni koji će biti službeno otvoren krajem ožujka, ističu u KBC-u.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Wolt stiže u Rijeku!
Dostava najbolje hrane

Wolt stiže u Rijeku!