Raznovrstan program

PAVLINSKI TRG Bogato ljeto u Starom gradu

Katarina Blažević

Pozvali Riječane u Stari grad - Sandro Bastiančić, Koraljko Pasarić i Sandra Ivić / Snimio Ivica TOMIĆ

Pozvali Riječane u Stari grad - Sandro Bastiančić, Koraljko Pasarić i Sandra Ivić / Snimio Ivica TOMIĆ

Manifestacija će započeti 9. kolovoza nastupom Sandra Bastiančića i Nine Romić, 16. kolovoza bit će filmski program, dok će večer romantične glazbe biti 23. kolovoza. Manifestaciju će 30. kolovoza zatvoriti dječji zborovi i likovna radionica



RIJEKA Pavlinski trg u Rijeci i ovoga kolovoza bit će domaćin manifestaciji Ljeto u Starom gradu. Ova kulturno-zabavna manifestacija održava se već 14. godinu zaredom u organizaciji Vijeća Mjesnog odbora Školjić-Stari grad te u suradnji s gradom Rijekom uz medijsku podršku Turističke zajednice grada Rijeke.


Producent i urednik programa manifestacije je Koraljko Pasarić koji je najavio raznovrsni glazbeni, filmski i dječji program koji će za sve zainteresirane posjetitelje biti besplatan.


– Dosad smo prošli šest trgova, ali ove godine ćemo biti samo na Pavlinskom jer nam je on najadekvatniji, ali i najdraži, rekao je urednik programa Koraljko Pasarić dodavši da će manifestacija započeti 9. kolovoza nastupom Sandra Bastiančića i Nine Romić, nastavit će se 16. kolovoza filmskim programom, dok će večer romantične glazbe biti 23. kolovoza.




Manifestaciju će 30. kolovoza zatvoriti dječji zborovi i likovna radionica.Riječki glazbenik Sandro Bastiančić već je sudjelovao u ovoj manifestaciji s grupom En Face, a sada će se naći u samostalnoj ulozi uz gošću Ninu Romić.


– Bio mi je problem, ali i motivacija osmisliti samostalni nastup, no uz pomoć Koraljka sam se odlučio da ću program napraviti u suradnji s još jednim pjevačem. Izbor je pao na Ninu Romić s kojom sam surađivao na dvije pjesme i koja je vrlo cijenjena u našoj zemlji, ali i regiji, dodao je jedan od izvođača Ljeta u Starom gradu Sandro Bastiančić.


Manifestaciju je najavila i predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Školjić-Stari grad Sandra Ivić koja je ujedno pozvala Riječane da u što većem broju sudjeluju u ovom programu.


– Nadamo se da ova manifestacija popunjava potrebe različitih članova našeg društva i njihove ukuse. Nama je cilj da ona bude uspješna kao i prošlih godina i da se dalje razvija na zadovoljstvo organizatora i izvođača, kao i naših posjetitelja koji će sudjelovati, slušati i čuti nešto novo u još jednom Ljetu u Starom gradu, zaključila je Sandra Ivić.